LATEST NEWS

23 Aug 2019
bæredygtighed

Bæredygtighed og Affaldssortering: InnospeXion er Nomineret til hi Sustainable Development Award 2019

Bæredygtighed – nøgleordet bag United Nations 17 Globale Mål.  InnospeXion er blandt finalisterne til at modtage hi Sustainable Development Award 2019, hi Tech & Industry Scandinavia-messens nystiftede bæredygtighedspris. Vinderen bliver udpeget på messens åbningsdagen, den 1. oktober i MCH Messecenter Herning, hvor du kan også møde os på stand K1838!

Jørgen Rheinlænder, CEO of InnospeXion, during his nomination acceptance speech.

Presentation of the official video showing InnospeXion’s nominated application. 

Vores røntgeninspektionssystem kan skelne mellem organisk og uorganisk affald, baseret på den atomiske sammensætning af de scannede genstande. Det nuværende inspektionsudstyr på markedet er baseret på maskinsyn og er begrænset til overfladeskanning. InnospeXions løsning kan til sammenligning både vurdere, kvantificere og adskille i forskellige kategorier såsom organisk-uorganisk affald, plast, metaller, andre materialer osv. På den måde bidrager vores løsning til reduktion af CO2-emissioner og globale bæredygtighed.

Interested in finding out more about our multi-spectral X-ray technology for waste inspection?

innospexion